Kairalan Kievari

Kairalan Kievarissa edullista omatoimimajoitusta kodin omaisessa ja rauhallisessa ympäristössä sekä viikonloppuisin avoinna oleva viihtyisä pubi. Evakko Pub on avoinna Pe-La 20.00-02.00 tai 03.00 elävän musiikin tai muun laadukkaan ohjelman iltoina. Evakko Pubista löytyy myös kapinetti, jossa voit mm. heittää dartsia tai pelata biljardia. Majoituspalvelut ovat avoinna joka päivä ja huonevaraukset voi tehdä suoraan Kievarin henkilökunnalle tai booking.com sivuston kautta.

Kairalan Kievari sijaitsee vanhassa Vallovaaran kansakoulussa, joka on kunnostettu majoitus- ja ravintolakäyttöön. Vain reilun 10 minuutin matkan päässä Sallan keskustasta sijaitseva Vallovaara on retkeilijän ja luonnosta nauttivan kohde. Lähistöltä löytyy uimaranta ja hienoja ulkoilu- ja retkeilypaikkoja. Lähimaastoissa on upeat patikointi-, marjastus- ja metsästysmaastot. Vallovaaran päällä on laavu ja kota kelkkareitistön varrella. Myös hiihtolatua tehdään  joka talvi useita kilometrejä. Kievarin tiloissa on mahdollista myös järjestää kokouksia, koulutuksia tai muita tapahtumia. Meiltä myös ruuat ja juomat tilaisuuksiin.

Kairalan Kievari Oy on vuonna 2015 perustettu yritys. Sisaryritys Kartanosiivous tekee kaikenlaiset siivoukset Sallassa ja lähikylien alueella.

 

Vastaa