Majoitus

Tervetuloa majoittumaan idylliseen ja rauhalliseen Sallan Vallovaaran entiseen kyläkouluun.

Olemme saneeranneet kyläkoulun majoituskäyttöön. Tarjoamme edullista ja helppoa omatoimimajoitusta matkalaisille, jotka kaipaavat levähdystaukoa yhdeksi yöksi tai vaikkapa pidemmäksi ajaksi. Sijaintimme on täydellinen, jos kaipaat hiljaisuutta, luontoa, kalastus- tai metsästysmahdollisuuksia. Maastot sopivat hyvin vaikkapa patikointiin tai hiihtämiseen. Myös  moottorikelkkailureitti menee kievarin läheltä. Myös Sallatunturille pääsee laskettelemaan lyhyen ajomatkan jälkeen (n. 25km). Sallan kylälle on matkaa 14 kilometriä.

Lähistöltä löytyy useita hienoja laavuja, kota, luonnontilassa oleva lähde. Lämmitämme myös pihasaunan ja paljun halutessasi.

Majoitusvaihtoehtoina on kahden hengen huoneita, joissa on yhteinen keittiö, wc sekä suihku. Keittiöstä löytyy kaikki tarpeellinen välineistö ruuan tekemiseen ja kahvin keittoon. Keittiössä on myös televisio. Huoneissa on kerrossänky, jossa leveämpi alasänky. Huoneiden hinnat 55€/vrk/1hlö ja 65€/vrk/2hlöä. Liinavaatteet ja pyyhe kuuluvat huoneen hintaan.

Päärakennuksen alakerrassa on remontoitu asunto, jonka voi vuokrata vaikka viikoksi kerrallaan tai myös pitempiaikaiseen asunnon tarpeeseen. Asunnossa on keittiö, kaksi makuuhuonetta, olohuone sekä wc ja suihku. Keittiöstä löytyy kaikki tarpeellinen ruokien ja juomien valmistukseen.